Tietoa minusta

Kuka? Mikä? Miksi?

Olen Timo Hautamäki, 30-vuotias kolmen lapsen isä ja matematiikan yksityisopettaja. Valmistuin Helsingin yliopistosta matematiikan aineenopettajaksi (filosofian maisteri) vuonna 2019. Pääaineeni on matematiikka ja sivuaineeni tietotekniikka.

Olen opiskeluaikanani opettanut matematiikkaa useassa koulussa ja antanut monille nuorille yksityisopetusta. Tärkeintä opetustyössäni on erilaisten oppilaiden kohtaaminen. Oppilaat ovat erilaisia ja kullakin on oma tapa oppia. Kouluissa resurssit ovat kuitenkin rajalliset ja koen, ettei koulussa työskentely tarjoa minulle tarpeeksi mahdollisuuksia vaikuttaa erilaisten oppilaiden oppimiseen.

Ajatus Matikkahelpin perustamisesta syntyi halusta kohdata ja auttaa nuoria erilaisissa matemaattisissa haasteissa. Luonteeltani olen huumorintajuinen, lempeä ja rauhallinen. Olen helposti lähestyttävä ja tulen nuorten kanssa hyvin juttuun. Yrittäjänä minulla on parempi mahdollisuus keskittyä opetukseni laatuun ja sen kehittämiseen. Yritykseni perusarvoihin kuuluu tehdä työtä, jolla on tarkoitus ja positiivinen vaikutus nuoren elämään.


Pyydettäessä esitän rikostaustaotteen.